"/>
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Επανέκδοση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
14/07/2017

 

Αγαπητοί αναγνώστες,

Ο θρυλικός ΦΙΛΙΠΠΟΣ το περιοδικό που κατά την υπέρ 12ετή παρουσία του στον χώρο των ιπποδρομιακών εντύπων αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο, επανακάμπτει με στόχο να αναρριχηθεί και πάλι στην κορυφή της αναγνωσιμότητας.

Τόσο η αξιοπιστία του που δεν αμφισβητήθηκε ποτέ όσο και η παράθεση στοιχείων που δεν ανευρίσκονται σε άλλο ιπποδρομιακό έντυπο, όπως π.χ. η ενδελεχής και σε βάθος χρόνου παρουσίαση των πετάλων (όπως προκύπτει και μέσω της αντίστοιχης ιστοσελίδας μας, δεν αποστήκαμε στο ελάχιστο του αντικειμένου των ιπποδρομιών), αποτελούν εχέγγυα που προϊδεάζουν για μια εκ νέου λαμπρή πορεία.

Είναι γεγονός, ότι καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να παραδώσουμε ένα αξιόλογο – κατά κοινή εκτίμηση - προϊόν, καθώς πέραν του Ελληνικού Προγράμματος, πεποίθησή μας είναι, πως και σε ό,τι αφορά το Πρόγραμμα των ξένων Ιπποδρομιών, αποφεύγοντας την παράθεση στοιχείων που αντί να βοηθούν, παραπλανούν, νοθεύοντας την ενημέρωση, ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ θα αποτελέσει εκ νέου βασικό βοήθημα των αναγνωστών του, ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις τους.

Ωστόσο, ένα είναι βέβαιο! Οτι κορυφαίος κριτής είναι οι αναγνώστες (ομολογούμε, ότι μας έλειψαν!) με τους οποίους θα επικοινωνούμε πλέον σε καθημερινή βάση. Καλή αντάμωση!

 

Λευτέρης Κασκαμανίδης

Προσοχή! Στην έκτη (6η) Κούρσα 12 ίπποι
22/03/2017

Στην έκτη (6η) κούρσα διαγωνίζονται δώδεκα ίπποι.

Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν αναφέρονται τρεις ίπποι που είναι:

- Το Νο 10 ΓΟΥΕΛΝΤ ΑΛ ΚΑΒΑΝΗΤΖ που στην τελευταία του συμμετοχή (24/2) έφερε ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

- Το Νο 11 ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ που στην τελευταία του συμμετοχή (12/3) ΦΡΕΣΚΑΡΕ και

- Το Νο 12 ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ που στην τελευταία του συμμετοχή (12/3) έφερε ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

Κι όμως είχαμε δίκιο! ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!
09/12/2016

Και νέες σούπερ επιτυχίες μετά από αυτές της 12ης Νοεμβρίου και 22ας Οκτωβρίου πέτυχε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ κατά την συγκέντρωση της 3ης Δεκεμβρίου, αφού υπέδειξε εκ νέου και τους έξι νικητές ίππους (ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ, ΑΛ ΧΑΜΝΤ, ΣΟΟΥ ΜΗ ΔΕ ΛΑΪΝ, ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ, ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ και ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ) με πρώτη τύχη!!!

Σημειώνουμε, ότι οι προαναφερθείσες επιτυχίες, ακολούθησαν πλήθος άλλων εξίσου σπουδαίων επιτυχιών, μερικές από τις οποίες αναφέρονται και στις σελίδες 6 και 7.

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!
13/11/2016

 

Στην συγκέντρωση της 12ης Νοεμβρίου 2016 στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6, όπου βρέθηκε ένας μόνον νικητής (κέρδος άνω των 32.000 €, ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ υπέδειξε τρεις νικητές (ΣΕΪΝΣΑΤΣΤ, ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ και ΛΗΟ) με πρώτη τύχη, δύο νικητές (ΜΠΛΟΥΣΜΠΕΡΥ ΣΤΑΡ και ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ) με δεύτερη και ένα (ΜΠΑΜΠΟΥΡ) με τρίτη τύχη.

 

Αντίστοιχα το περιοδικό ΓΚΑΝΙΑΝ δεν υπέδειξε ΚΑΝΕΝΑ νικητή με πρώτη τύχη, τρεις νικητές (ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ, ΛΗΟ και ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ) με δεύτερη τύχη και δύο (ΣΕΪΝΣΑΤΣΤ και ΜΠΛΟΥΣΜΠΕΡΥ ΣΤΑΡ) με τρίτη τύχη.

 

Ακόμη, κατά τη συγκέντρωση της 22ας Οκτωβρίου 2016 ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ υπέδειξε όλους τους νικητές (ΓΚΡΑΟΥΝΤ ΝΤΙΠΕΝΤΕΝΤ, ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ, ΣΙΛΟ, ΒΕΡΤΙΚΑΛ, ΦΟΥΛΝΕΫ, ΛΑΪΤ ΟΦ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ και ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ) με πρώτη τύχη, γεγονός που συνιστά βεβαίως και ισοφάριση (έστω και τυπική) του παγκόσμιου ρεκόρ!

 

Ανάλογες επιτυχίες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ (ων ουκ έστιν αριθμός), μπορείτε να βρείτε και στις σελίδες 6 και 7!

Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή!
08/10/2016

 

Επισκεπτόμενος την Παρασκευή (χθές) 7/10/16 κάποιο πρακτορείο, με πλησίασε ένας φίλιππος (γνωστός απ΄ τα παλιά) και με ρώτησε γιατί στα γκάλλοπ του περιοδικού ΚΟΥΡΣΕΣ που κρατούσε στα χέρια του, δεν αναφέρονται και οι αναβάτες με τους οποίους τα πραγματοποίησαν, όπως και τα αντίστοιχα κιλά τους. Η απάντησή μου ήταν, πως θα έπρεπε να επικοινωνήσει με τον εκδότη του περιοδικού γιατί εγώ δεν γνώριζα. Συνεχίζοντας όμως ο φίλιππος μου λέει, ότι τα γκάλλοπ του συγκεκριμένου περιοδικού δεν συμφωνούν πουθενά με τα αντίστοιχα του περιοδικού ΓΚΑΝΙΑΝ, που διέθετε το πρακτορείο! Αντιπαραβάλλοντας τα γκάλλοπ των δύο περιοδικών, διεπίστωσα, ότι πράγματι δεν συμφωνούσαν πουθενά!! Είναι γνωστό, ότι το περιοδικό ΓΚΑΝΙΑΝ διαθέτοντας επί δεκαετίες εξειδικευμένους χρονομέτρες, παραθέτει τα αυθεντικά γκάλλοπ και ως εκ τούτου αυτά του περιοδικού ΚΟΥΡΣΕΣ είναι ψεύτικα, είναι "μαϊμού"!!! Αλλωστε και κατά το παρελθόν ο ίδιος εκδότης ακολούθησε την ίδια τακτική, με αποτέλεσμα η Ενωση Προπονητών εκδίδοντας ανακοίνωση να καταγγείλει το γεγονός!

 

Επειδή είμαστε πολλά χρόνια στο χώρο των ιπποδρομιακών εντύπων και προβλέπεται να επανακάμψουμε οσονούπω, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τόσο τους φιλίππους όσο και τους πράκτορες για την κοροϊδία και την εξαπάτηση που υφίστανται!!!

 

Κάτι ανάλογο ισχύει (κόρακας κοράκου...) και για τους φίλους και συνεργάτες του προαναφερθέντος εκδότη, που χωρίς να διαθέτουν εδώ και χρόνια "πεταλά" στον ιππόδρομο - σε αντίθεση με μας που δεν λείψαμε ούτε μία μέρα από ιπποδρομιακή συγκέντρωση - παραθέτουν δήθεν σωστά πέταλα τα οποία είτε βγάζουν από το...κεφάλι τους (εξαπατώντας τους φιλίππους) είτε τα περιμένουν και τα αντιγράφουν...επιμελημένα (για να μην πιαστούν!) από τον ΦΙΛΙΠΠΟ!!!

 

 

 

 
Σελίδες νέων:
1 2 3 4 5 6 7 8
 
Ζωντανή Παρουσίαση Προγνωστικά (Με εκτύπωση) Ενημέρωση Αποσύνδεση